AsSaLamUaLaikuM....

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..... Semoga kita sentiasa dilimpahi rahmat dan kasih sayangNYa....

Dah lama tak mengupdate blog.....sibuk sangat dengan kuliah.... Sekarang nie plak...exam dah tak sampai seminggu akan bertandang.... Macam-macam rasa ada sekarang..... Tension....gembira.....berdebar.....sedih pun ada.... ITulah mainan emosi waktu exam nie.....

Semester nie ada 6 paper akan bertandang.....
Teknologi Dna rekombinan II-13/4/10
Amali biokimia I-14/4/10
Teknologi Dna rekombinan I-15/4/10
Kursus Pengurusan Persatuan I-17/4/10
Genetik mikrob-19/4/10
BIokimia-22/4/10

3 paper pertama memang menakutkan..... Tapi nak tahu kenapa saya rasa gembira.....sebab Exam saya habis paling awal antara kawan-kawan saya.... Nie la semester pertama saya akan balik awal..... Biasanya, saya lah orang paling lambat habis exam.....

Tak tahu nak tulis ape lagi.... Cume berharap semester nie lebih baik daripada semester yang lepas-lepas... Dan....kat sini pada sesiapa yang akan menghadapi exam tu.... Saya nak ucap semoga berjaya....buat yang terbaik....berusaha,berdoa dan bertawakal lah.... Agar kejayaan akan mengiringi kita semua.....

Selamat Maju Jaya
Salam Peperiksaan
dan
Selamat berjuang!!!!!!! www.tips-fb.com
Related Posts with Thumbnails